Wij hebben dit echt als heel positief ervaren. Er was een goede klik tussen Marloes en S. in een tijd dat ze erg angstig was voor alles en iedereen om haar heen. Ze keek altijd erg uit naar de sessies, omdat het haar houvast gaf. Ik heb haar echt zien groeien. Het was een lange weg maar we zijn nu wel op een punt beland dat ik denk dat ze het kan. Ze heeft nog steeds wel eens terugvallen, maar nooit meer zo erg als bij de start en ze weet nu beter wat haar helpt om weer op te krabbelen. Haar grenzen heeft ze nog niet altijd door, maar ze herkent nu beter de signalen dat ze gespannen/overprikkeld raakt. Ze heeft nu door dat zij zelf de baas is over haar eigen lijf en dat ze daar ook zelf invloed op heeft. Wat ze vooral heeft geleerd is om aan de handrem te trekken als het te veel wordt. Soms ziet ze het nog niet wat er gebeurt is, maar als ik haar daar op wijs staat ze nu wel open voor hulp (wandelen, op haar eigen kamer ontspannen, slaapkoppie/meditatie, yoga).
Bedankt voor je hulp! We zijn je echt dankbaar.